KONYA / AKŞEHİR - Ortaköy Cumhuriyet Ortaokulu

Okulumuz Öğrencisi Hatice ERDEM Kulami'de İl 1.'si Oldu

Ortaköy Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Hatice ERDEM Kulami dalında Konya İl Şampiyonu olarak 24-25-26 Mayıs’ta Rize’de yapılacak olan İl Finallerinde Konya’yı temsil edecek.

ORTAKÖY ZEKÂ OYUNLARINDA İL ŞAMPİYONU

Konya 5. Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması İl Finalleri 2 Mayıs Perşembe günü Selçuklu Kongre Merkezinde yapıldı. Ortaokul “Kulami (Parsel)” zeka oyununda Ortaköy Cumhuriyet Ortaokulundan danışmanlığını Matematik öğretmeni Hafize Betül TOPUZ ÇAKAR’ın yaptığı 7. Sınıf Öğrencisi Hatice ERDEM il 1’incisi oldu ve Konya’yı Rize’de yapılacak olan İl Finallerinde temsil etmeye hak kazandı.

5’incisi gerçekleştirilen Konya Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmasında ayrıca Nihat Dayanık İlkokulu öğrencisi Alperen GEZİCİ Pentago oyununda yarışmış ve 289 oyuncunun en küçük katılımcısı ödülünü almıştır.

Yarışmaya ilçemizden katılarak Akşehir’i temsil eden diğer Öğrenci bilgileri de şu şekilde:

İLKOKUL

Mangala: Bilge GÖKALP (Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer İlkokulu – Danışman: Aynur GEZİCİ)

Pentago: Alperen GEZİCİ (Nihat Dayanık İlkokulu – Danışman: Selim ŞATIR)

Q-Bitzz: Ömer Emre DERİN (Tarık Buğra İlkokulu – Danışman: Fatma ERDOĞAN)

Equilibrio: Nergis DÖNMEZ (Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer İlkokulu – Danışman: Aynur GEZİCİ)

Küre: Yağız Efe EZİCİ (Tarık Buğra İlkokulu – Danışman: Büşra GÜLTAT)

ORTAOKUL

Kulami: Hatice ERDEM (Ortaköy Cumhuriyet Ortaokulu – Danışman: Hafize Betül TOPUZ ÇAKAR)

Mangala: Fatih Mehmet AKBAY: (Ortaköy Cumhuriyet Ortaokulu – Danışman: Hafize Betül TOPUZ ÇAKAR)

Pentago: Yunus Emre DİNÇ (Şehit Zeynep Sağı Proje İmam Hatip Ortaokulu – Danışman: Ömer KOÇAR

Reversi: Tuğba BAŞ (Karahüyük Ali Akkanat Ortaokulu – Danışman: Fahrettin ÇAKAR)

Küre: Türkan KARADENİZ (Karahüyük Ali Akkanat Ortaokulu – Danışman: Fahrettin ÇAKAR)

Takım Sorumlusu Aynur GEZİCİ’ye, Akşehir’imizi temsil eden öğrencilerimize, emeklerinden dolayı danışman öğretmenlerimize, okul idarelerimize ve İl Şampiyonumuz Hatice ERDEM’e Teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Haberiniz Akşehir Postası gazetesinde yayınlanmıştır. https://aksehirpostasi.com/ortakoy-zek-oyunlarinda-il-sampiyonu/1363/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR12nGW1Pun45F7hjAlvnhsvbVhXUkzadP26-jOqbe2IwM0chL9idcSMAZs_aem_Ab60x1nUhdTndtWK4pj4YQEGcJDzcQtUD0SmwT8vL3uD3WOjcoHoda3jy1f_jIlzMxjn9J29SI_WAvM8lGprJTY_

07-05-202407-05-202407-05-202407-05-202407-05-202407-05-2024

Yayın: 07.05.2024 - Güncelleme: 07.05.2024 09:16 - Görüntülenme: 13